divendres, 22 de juny del 2012

Ella.

una mica de bona música...

Una ciutat, un barri. Uns carrers, unes places i un carreró…Segueix recte i trobaràs, després dels munts d’escombraries i havent esquivat una dotzena de gats, tres portes de garatge. Fixa’t en una d’aquestes  portes , la que és vella i rovellada i il·luminada per una bombeta… Obre-la. Sense por. Baixa les escales de mà dreta. Ara, segueix pel passadís  i al fons  veuràs un cartell ( sí, el que està guerxo ) que fa pampallugues i diu Club. Entra-hi. Fas una ullada i penses: “hi ha bon ambient”. Allà al fons, darrere la multitud i recolzada en una columna,  la veus…


















És ella. Fa anys i anys que és aquí, immòbil: una copa a la mà i amb la mirada buida. Té 80 anys i  continua esperant. Havien quedat aquí, una nit d’abril de fa 60 anys. Havia sortit de casa a corre-cuita sota la pluja , amb el vestit de festa de color turquesa i enamorada. ..Avui continua esperant.


1 comentari:

  1. De part de la Júlia és més xulo que el blog del papa !!! li ha fet una mica de por això dels 60 anys esperant .... vaja, que li has fet SENTIR , sempre ho aconsegueixes !!!

    ResponElimina